Специален гост e легендарен екшън герой от близкото минало, бивш борец, основател на ВИС...

Тази събота, 24 септември специален гост в студиото на телевизионния таблоид \"Горещо\" е Димитър Джамов – легендарен екшън герой от близкото минало, бивш борец, основател на ВИС, близък приятел и шофьор на Илия Павлов, обвинен и оправдан за грабеж и опит за убийство, прострелван, раняван и... оцелял.

 
\"Сам си карах колата до Пирогов. – разказва Джамов за опита да бъде убит през 2002 г., когато е улучен в корема и краката. Той разкрива много неизвестни до сега факти и случки от живота на подземните босове от близкото минало, на които е бил свидетел, а в някои дори е участвал лично. Димитър Джамов говори за нападението над Дескрим, за куфарчетата с милионите, за подземните босове и техните убийци, за мокрите поръчки, арестите, обвиненията и сделките за милиони и коментира книгите на Боби Цанков и Георги Стоев.

 

\"Да, хващала съм го да ми изневерява.\" – признава пред Венета Райкова бившата съпруга на Юксел Кадриев Бонка Георгиева. – \"Ще ви покажа снимка!\" Тя разказва за съвместния си живот с телевизионния водещ, за дъщеричката им и разкрива защо според нея към днешна дата той й е отнел възможността да я вижда.

 

 

\"Горещо\", събота, 24 септември 2011г., 22:45 часа, Нова телевизия!