Утре към холивудските звезди ще се присъедини и още един екшън герой Чък Норис...

Летище \"Пловдив\" е блокирано от полиция и военни, но не заради бомбена заплаха, а заради снимките на американския екшън \"Непобедимите\" 2. Аерогарата е превърната в истински декор за филма, в който участват най-известните холивудски актьори.

Снимачният ден започна рано сутринта - още в 7.30 ч., на военната база Крумово. Към обед действията вече се разиграха пред гражданското летище, където един след друг се появиха холивудските знаменитости. Първи пристигна Брус Уилис, който от снощи е в България. След него дойдоха бившият губернатор на Калифорния - Арнолд Шварцнегер, Джейсън Стейтъм,  Долф Лундгрен и Силвестър Сталоун. Минути по-късно летището се превърна в истинско бойно поле с престрелки, взривове и шеметни каскади. Част от сцените се развиваха пред военен хеликоптер \"Кугър\". 

90 % от филма \"Непобедимите\" 2 ще бъде заснет в България, издаде продуцентът на лентата в специално интервю.

Преди да дойдат в България екипът е снимал една седмица в Китай. Като у нас ще останат около десетина дни.

В американския екшън участват и над 200 български статисти.

Снимките на пловдивското летище ще продължат до петък. Какво точно се случва пред сградата на летището, остава дълбока тайна.

Иначе екшън сцените не попречиха да излетят и двата планирани полета за днес. Тези, които сутринта пътуваха до Милано и Лондон все пак бяха любопитни да видят известните актьори.
 
Утре към холивудските звезди ще се присъедини  и още един екшън герой Чък Норис, който се очаква да пристигне у нас късно тази вечер.