21-годишният Светослав повече от година се бори с тежката диагноза рак на белия дроб...

21-годишният Светослав повече от година се бори с тежката диагноза рак на белия дроб. Неговият живот е по-различен от този на повечето му връстници.

Преди година Светослав разбира, че е болен от рак на белия дроб. Следва операция  и две процедури с кибер нож в чужбина. След няколко месеца Светослав получава дългоочакваната новина, че е излекуван. Щастието му обаче трае съвсем кратко – въпреки отличните резултати се появява лимфен възел.

Така Светослав става 8-мия човек в света с изключително рядък вид тумор. Лекарите са категорични, че той трябва да бъде подложен на още една процедура с кибер нож, в противен случай последиците са фатални.

С много заеми семейството успява да заплати процедурата, която е в размер на 10 хиляди евро. Това обаче е само началото за пълното възстановяване на Светослав.

Родителите на Светослав се принуждават да продадат дори собственото си жилище, за да съберат нужните пари за лечението му. Светослав обаче не губи надежда и е убеден, че ще се бори до край, защото неговата цел е да оздравее.