Интервю \"тежка категория\".

Всеки си има съдба. Аз съм си намерил мястото. Най-важното е всеки човек да си знае пътя. Това отговори най-добрият български боксьор Кубрат Пулев на въпроса на Мартин Карбовски защо се занимава с бокс.

Виновникът Кубрат Пулев да стигне дотук, е неговият баща. Преди именно той му е бил треньор и от него е научил да основното от бокса. \"Благодарен съм му не само за бокса, но и затова, че ми помогна да се изградя като характер, като мъж, а в днешно време мъжете са все по-малко\", разказа Кубрат Пулев в \"Карбовски: Директно\".

Той призна, че цената, която плаща, за бъде боксьор е дългогодишен труд, здравословни травми, които може би няма да се оправят никога. Въпреки това Кубрат Пулев не се притеснява, че някой ден може да страда от боксьорски болести.

Боксьорът заяви, че за него бракът е една фиктивност, която донякъде сплотява семейството, но от друга страна, може и да го развали. Засега не смята да се жени за Андреа, а ако трябва да избира между кариерата и това да бъде щастлив с едно момиче, ще избере второто, ако наистина се чувства щастлив с него. Въпреки това, Кубрат е на мнение, че успешно може да съчетава и двете неща.

Много пъти са ме канили и са ми предлагали работа, но винаги съм гледал да се съхраня, да си остана в спорта и да бъда това, което съм, отговори Кубрат Пулев на въпроса дали би се съгласил да работи за някоя групировка.

Какво разказа още боксьорът Кубрат Пулев за себе си и професионалните си  планове в \"Карбовски: Директно\" – вижте във видеото.