Продължение по темата за Гълъбин Боевски...

Съпругата на Гълъбин Боевски – Красимира, сподели, че моментът на тяхната среща в Бразилия е бил най-силният момент в живота й. Изпитала е радост, че го вижда жив и здрав, но и усещането, че го оставя там, където не му е мястото.

Гълъбин е отслабнал доста и е зле емоционално, незнаейки две седмици какво се случва в България, разказа Красимира. Съпрузите не са говорили за това как е бил заловен на летището. Вместо това за говорили за тях като семейство, за децата им, за това, че той е невинен и че България трябва да направи нещо за него. Съпругата на Гълъбин разказа, че самият той не е знаел защо го арестуват на летището. Едва в последствие са му обяснили за какво става въпрос.

Красимира потвърди, че Гълъбин не е направил никакви самопризнания, и допълни, че консулът от българското посолство в Бразилия се е срещнал с него.

Все още няма предявени обвинения срещу Гълъбин Боевски и според Красимира, това е най-кошмарното.

 

Искам държавата да направи нужното и хората да проявят разбиране, нищо повече не искам, заяви Красимира. Според нея, България трябва да обърне нужното внимание на Гълъбин, което той заслужава като човек на това общество.

 

Какво сподели още Красимира Боевска за \"Карбовски: Директно\" – вижте във видеото.