Хитовото шоу се завръща този петък, 21 септември

Още в първия епизод този петък „Имаш поща” ще представи три емоционални и затрогващи истории. Водещите Гала и Пейо ще се опитат да съберат двама братя, майка и дъщеря и двама влюбени, които никога не са се виждали.

 

Шоуто, събрало стотици хора през годините, се завръща в ефира на Нова ТВ този петък, 21 септември, след 4-годишна пауза. След месец пътувания до градове и села в цяла България, екипът на предаването вече е събрало множество затрогващи, драматични и романтични истории.

 

Този петък зрителите ще се срещнат със 17-годишно момче, наскоро разбрало, че има полубрат, за чието съществуване не е подозирало. Едва след смъртта на баща си,  Йордан разбира, че има брат благодарение на  акта за наследници. Оттогава мечтата му е да открие батко си, като единствената  информация, с която разполага, са трите му имена...

 

В ефир ще бъде разказана и друга емоционална история, примесена с много сълзи, обида и дори гняв. Геновева издирва изоставилата я преди години майка – самата тя също има две деца, за които се грижи и отглежда по най-добрия възможен начин. Продължава да й тежи обаче мисълта, че никога не се е срещнала с жената, която я е родила.

 

В студиото на „Имаш поща” може би ще намерят своята щастлива развръзка и двама души, които никога не са се срещали, но въпреки това много се обичат. Тя е на 24, а той – на 29. Любовта им е платонична и виртуална, започнала след обява във вестник и преминала в десетки романтични писма, разменени между тях през годините. Живеят в отдалечени краища на България, а разстоянието между тях се оказва непреодолимо поради финансови причини. Ще намери ли тази далечна любов своя щастлив край и ще успее ли Гала да събере младите влюбени и да им подари един специален подарък, зрителите ще разберат този петък.

 

И докато чаровната водеща прави всичко възможно, за да зарадва хората, тя вече направи специална изненада за своята дъщеря Мари по случай първия учебен ден. От много дълго време Мари мечтаела за котенце, за което да се грижи. Преди дни, в първия снимачен ден на „Имаш поща”, Гала успя да открие прекрасна персийка, с която да зарадва ученичката. Сега тя вече е у дома и радва не само Мари, но и майка й.

 

„Имаш поща” – от 21 септември, всеки петък от 21.00 ч. по Нова ТВ.