Дебора работи усърдно и залива с клип, след клип. Последното от ексмодела е песента "По същество"

Помните ли русо-черния фолк дует на Дебора и Кристиана? Всъщност няма значение дали момичетата са оставили следва в паметта ви, тъй като двете изпълнителки вече не са заедно. Не е ясно какво става с блондинката, но Дебора работи усърдно и залисва клип след клип. Последното, което чуваме и виждаме от ексмодела, е песента „По същество”.

Полуголата изпълнителка ще подейства разконцентриращо на желаещите да вникнат в дълбокия смисъл на текста. Клипът няма да ви изненада, нито ще ви спечели с гениална концепция, но за сметка на това си има други предимства.

Ако фолк ритмите не ви допадат – намалете звука и спокойно може да се наслаждавате на  професионално позиране от страна на Дебора, неуморно сменяща изрязани бански костюми. Естествено типично по балкански, фолк пример - най-подходящото място за целта в полето.

Всъщност като направим проста сметка, китните поля се оказват като най-предпочитаното място за снимки, веднага след подлезите. Кулминацията на клипа „По същество” идва с горещите сцени между певицата и Владимир, който се класира като първи подгласник на „Мистър България”.

18-годишният младеж непринудено се превърна в любимец на публиката. Дали най-удачното продължение на модната му кариера са чалга клиповете - си знае единствено той. Оригинално решение е включването на типично английска телефонна кабина.

Ангелският костюм е по идея на дизайнера Мира Бъчварова, но според екипа на “Club news” визията на лошо момиче и черните  кожени дрехи отиват на Дебора повече.