Понякога тези сблъсъци между нас и прехвърчане на искри е от напрежение, смята Къци

Положението в Къщата на VIP Brotherстава наистина трудно за Къци. В изповедалнята той разбра какво мислят останалите съквартиранти за него и това предизвика известен смут в него.


VIP Brother го попита къде вижда своите лични грешки в поведението си, за да стане обект на подобно отношение от хората около него.
Къци имаше на разположение 72 часа да анализира ситуацията.


Отговорът му бе: „Не съм мислил много по този въпрос, защото тук съм много под напрежение, притеснен и реших, че тези мисли ще изплуват, когато се прибера вкъщи. Тогава ще осъзная много неща, които са се случили тук в Къщата. Има една поговорка, която аз много харесвам – „Никога не говори лоши неща за себе си. Останалите достатъчно много го правят”. Така че, ако по някакъв начин съм анализирал своето поведение, то е било по линия на това къде не сме се доразбрали със Съквартирантите. Защото всъщност грешките между хората се явяват не поради лошо отношение или лоша умисъл на някой от нас. Понякога сме под напрежение, понякога сме изнервени и често сблъсъците между нас, те разбира се, минават много за кратко, и сме отново весели. Ето, преди малко отново пяхме на масата и се забавлявахме всички заедно. Понякога тези сблъсъци между нас и прехвърчане на искри е от напрежение, защото всеки от нас е доста подтиснат тук в тази къща. Изживява по свой начин липсата на близките си".

 

Къци определин себе си като много емоционален човек с много енергия.


Цялото изказване на Къци може да видите във видеото.