Big Brother й даде задача да окупира леглото на друг съквартирант

„Трудно ми беше, най-вече когато трябваше да се изправя пред Дими и Лили, защото това са хора, които познавам и те до голяма степен ме познават. Аз много харесвам и кучето и котката на Дими и за мен беше много трудно да изкажа така остро нежелание те да бъдат тук”.


Това заяви в Изповедалнята Стойка по повод тайната й мисия, дадена от Big Brother да се преструва на примадона в Къщата. Целта на мисията й е да спечели хранителни запаси за съквартирантите си. Ако по време на номинациите те не я посочат като примадоната на Къщата, ще бъдат обречени на глад до края на шоуто.


„Определено се постарах на повече от пет човека да направя някакъв фасон и ли да се направя на капризна”, каза още в своя защита Стойка, на чиито плещи тежи тежката задача с изхранването на съквартирантите.


„Стойка преиграва. Играе си някакъв неин театър. Но тя нито за театър става, нито за актриса, така че милата нека да се пробва. Пак има някакви претенции. Пак не е доразбрала нещо, не е чула. Когато иска да каже нещо, иска да е центъра на внимание”, категорични са тризначките Вяра, Надежда и Любов.


От своя страна те обявиха македонеца Никола за „чаровен, добре изглеждащ, добре сложен младеж и много интелигентен”.


Big Brother помага на Стойка да се справи с тежката задача, уговаряйки я да избере леглото, което вече е избрал друг съквартирант и да го накара да й го преотстъпи.


Надежда разпита Лили какво мисли за македонката Цеца, след като я видя чужденката да се сваля на бившия приятел на Лили – Борислав.


Шест години след излизането на Панайот от Къщата на Big Brother, той твърди, че се е променил и е станал по-зрял.