Сани бе обявена за „примадона” от своите Съквартиранти

Панайот е първият изгонен от Къщата на Big Brother. Той събра най-много отрицателни гласове от своите Съквартиранти. 45.2% от зрителите също гласуваха за неговото изгонване, заради което се наложи той да напусне Big Brother още на втория ден от престоя си.  


На излизане обаче Big Brother направи неочаквано предложение на Панайот – да се върне в Къщата и да живее в Тайната стая. Само че с мисия останалите Съквартиранти да не го виждат, както и да изпълнява безпрекословно всяка задача, която му възложи Големия брат. Ако се справи с тях, той ще се върне обратно в Къщата като пълноправен Съквартирант. Ако не успее, Big Brother ще му даде безплатен билет до Гълъбово и Пацата завинаги ще напусне Къщата. Панайот прие условията на Big Brother и влезе в Тайната стая.


По време на елиминациите, Съквартирантите традиционно номинираха онези, които ги дразнят, тези, с които не са могли да завържат разговор или просто не са по вкуса им. Пацата, Стойка, Дими и Сани получиха най-много гласове за изгонване от Съквартирантите си. Във втората част на живото предаване телефонните линии бяха отворени и зрителите гласуваха с негативен вот кого не искат да виждат в Къщата повече.


Стойка бе номинирана от четирима от участниците. Само ден преди номинациите в сряда, тя се провали в мисията си „Аз съм примадоната на Къщата” и така обрече Съквартирантите на диета по време на престоят им, тъй като Big Brother им остави само 100 лева за храна през първата седмица. Заради военното положение в Къщата Big Brother облече Съквартирантите във военни дрехи.


От своя страна Стойка се извини на всички, които е подвела. Тя заяви, че хората, които са я номинирали за изгонване са прави, тъй като тя е изложила на глад цялата къща.


Актрисата определи участието си в шоуто като „една емоция, неочаквано преживяване” и заяви през сълзи, че не иска да си тръгва първа. От студиото на Big Brother Катето Евро се опита да й вдъхне кураж в този труден момент.


За разлика от Стойка Съквартиранти определиха Сани за „примадоната” на Къщата заради страхът й към големи кучета и защото е отишла да спи, докато останалите се забавлявали.