Новата партньорка на Живко е толкова амбициозна, че го е извикала чак в Берлин, за да тренират

Какво се случи с Живко, след като изтанцува финалния си танц със сексапилната Кобилкина? Неговата нова авантюра отново е свързана с Dancing Stars, но този път той отпътува за Берлин, за да тренира с тайнствена музикална, руса и сексапилна  дама, която ще бъде негова партньорка в шоуто от понеделник. 

 

Изгряването на нова звезда от нейната величина на дансинга не е първоаприлска шега, а истинска и много желана изденада за зрителите на шоуто. 

 

Новата партньорка на Живко е толкова амбициозна, че го е извикала чак в Берлин, за да се подготвят за вихрено пасо добле, с което тя ще изгрее в Dancing Stars в понеделник. 

 

Въпреки че сцената не й е чужда, русата фурия страда от сценична треска, а любимият й, заради когото тя е в Берлин, вместо да разсее тревогите й, я е превърнал в обект на “приятелски” подигравки и смущава репетициите,  като постоянно имитира стъпките  й. 

 

Звездата още не е виждала тоалета, с който ще танцува пасо добле в понеделник, но стилистите не се притесняват, защото нейните форми са  такива, че всичко им стои като излято и са заложили на предизвикателни голи рамене и лилав цвят.