"Червените" надделяха с 2:1 и отново са на трето място в "А" група

Отборът на ЦСКА победи Славия с 2:1 на стадион "Българска армия" и отново се върна на третото място във временното класиране на "А" група. Червените доминираха изцяло в мача, но след невероятни пропуски, трябваше да се задоволят с минимална победа. 
 
Мишел Платини, Спас Делев, Марсиньо и Анисе имаха изобилие от възможности да се разпишат преди почивката, но едва след нея ЦСКА успя да поведе в резултата. Иван Бандаловски центрира отдясно, топката бе отклонена от защитник на Славия към Анисе, който се разписа с удар от движение за 1:0.
 
Само минута по-късно домакините удвоиха преднината си. Груба грешка на японеца Мацуй в средата на терена, позволи на ЦСКА да организира бърза атака, която бе завършена с летящ плонж на Спас Делев след отлично центриране на Мартин Камбуров. 
 
В 83-тата минута Славия намали изоставането си с попадение на Янко Сандански, но до края на срещата, белите не показаха, че заслужават да си тръгнат с едната точка.
 
След успеха ЦСКА има точка преднина пред четвъртия Ботев /Пд/, а Славия остава в средата на класирането на сериозна дистанция от водещите отбори и тимовете, борещи се оцеляване.