Феновете на Ливърпул също коментираха ситуацията

Уругвайският национал Луис Суарес може да бъде наказан за оставащите мачове до края на сезона, тъй като от футболната асоциация наказаха Суарес. Нападателят си позволи да захапе Бранислав Иванович по време на мача с Челси, което предизвика сериозен медиен отзвук.

 

Клубът също наложи глоба на футболиста, а феновете не пропуснаха да коментират непристойната проява на един от любимците си.

 

"Не е нормално играч да действа по този начин, но той е такова вдъхновение за всички в Ливърпул, че докато се вземат нужните дисциплинарни мерки, смятам, че той трябва да остане в състава".

 

"Прави тези неща, защото в него има един малък дявол. Същият този дявол го кара да тича като идиот по терена в продължение на повече от 90 минути".

 

"Стореното от него бе неправилно и трябва да бъде наказан, но не смятам, че нещата са толкова сериозни, колкото ги изкарват. Това е просто рекламен трик за печелене на аудитория и пари. Погледнете само колко заглавия се създадоха от тази случка. Реално погледнато не е като да е починал той или клубът или нещо подобно. Историята е силно пресилена".

 

Защитникът на Челси отказа да повдигне обвинения срещу Суарес, а нападателят му се извини лично за постъпката си непосредствено след края на мача, но Иванович не прие извинението.