В X Factor търсим артист, който е не само глас, заяви той

„Рафи се е справил изключително добре след победата си в първия сезон на X Factor. Когато виждам какви успехи постигат той, Ангел и Моисей, Богомил и Сани Алекса, за мен е наистина изумително, че на толкова труден пазар те успяха да пожънат такъв успех”, сподели Джордж Левендис, който отговаря за X Factor по цял свят и който пристигна в България специално за да стане част от втория сезон на музикално шоу №1 в света. 

 

Той припомни как когато за първи път сe е срещнали с Рафи по повод записа на първия му сингъл в Лондон, самият Саймън Кауъл е заплашил Рафи, че ще го следи изкъсо и че ако не успее, лошо му се пише. Затова Левендис особено се зарадва, когато при идването си тук, отново видя Рафи, и то като вече успешен изпълнител.

 

„Ние нареждаме успеха на X Factor в България до нивото на тези в Австралия, Италия и Дания”, сподели той. „Познавайки екипа и виждайки избора на съдии, вярвам, че вторият сезон ще бъде още по-силен и впечатляващ”. 

 

В X Factor търсим артист, който е не само глас – той трябва да носи елемента на суперзвезда, да бъде артист с главна буква. „Миналата седмица бях на премиерата на филма за One Direction в Лондон и това, което видях, наистина ме разтърси. Пред киното имаше 70 000 зрители, които искаха да видят бандата. А тя излезе именно от английския Х фактор и ние сме много горди с това! Мисля, че вторият сезон на X Factor България ще бъде изкючително забавен и ще изненада с огромния талант на всички, които застанат пред камерата”, призна още той.