В ролята си на съдия в X Factor, ще мога да вложа целия си опит като изпълнител, заяви той

„Аз съм изключително доволен да видя, че в България има много нови таланти, които не са само глас, а много повече – те са глас, визия, интелигентност”. Това сподели Заки Соколов за кандидатите, които е видял до този момент като съдия в X Factor. 

 

На въпроса защо се е съгласил да приеме това предизвикателство, той призна, че има няколко отговора – два шеговити и един сериозен.

 

„Истината е, че от четиримата аз най-логично мога да си позволя да бъда съдия”, шегува се Заки (бел. ред., Заки е юрист по професия). Вторият ми отговор е свързан с една интересна случка, в която ме снимаха за едно списание, разказва половинката на дует „Авеню”. Накрая, фотографът дойде до мен и ми каза „Щом ви снимам, най-вероятно сте известен с нещо, но с какво?”. Сега вече ще мога да отговарям „Да, съдия съм в X Factor”. Всичко това, разбира се, е в кръга на шегата. Истината е, че „Авеню” се превърна в мой житейски проект. В ролята си на съдия в X Factor, ще мога да вложа целия си опит като изпълнител, автор на текстове и продуцент в откриването на новите музикални таланти. Музиката винаги ще бъде част от моя живот”, допълва още той.