Музикално шоу №1 в света стартира точно в 21 часа

Двойна доза X Factor ще изживеят зрителите на Нова ТВ тази вечер. В 21 часа двучасовото музикално шоу ще зареди с много енергия и позитивизъм всички пред екрана, за да постави началото на голямата музикална надпревара.

 

Освен изключително оспорвана, още в първите два епизода битката обещава да бъде и изключително изненадваща и колоритна.

 

Нестандартни и непредвидими, част от претендентите ще впечатлят и с особен чар, и то отново в двойна доза - близначки-фотомодели ще докажат, че красотата... и музиката определено могат да спасят света.

 

И още -  ще видим най-възрастната участничка, която е на 73 г. и най-младата участничка, с едва 15 лазарника зад гърба си. Ще се срещнем още с "Рок мацка" на България, скрита под странен поп-фолк стайлинг...

 

Трудни решения и моменти предстоят и за журито - кандидат почти ще скара Мария Илиева и Заки, а друг ще покаже, че четирима утвърдени музиканти могат да бъдат на коренно противоположни мнения, вариращи от "кич" до "удоволствие".

 

Както вече знаете, водещи на X Factor  2 са Алекс Раева и Мария Игнатова, които вече тръпнат и наравно с участниците съпреживяват до една всички емоции на сцената и около нея...

 

Музикално шоу №1 в света X Factor - от тази вечер, 21:00 часа по Нова ТВ.