Световноизвестната наследница с невероятен успех като DJ в Ибиса това лято

Броени дни преди влизането си в Къщата на VIP Brother 2013, в специално интервю от седмицата на модата в Ню Йорк, Парис Хилтън разкри, че снимките към първото парче от новия й албум са приключили и феновете ще могат да го видят на 1-ви октомври. „Good time” ще има хаус звучене и ще бъде със специалното участие на рапъра Лил Уейн (Lil Wayne).


„Обичам Лил Уейн. Той е изключителен професионалист и е прекрасно да работим заедно” – сподели Парис.  


Вторият й самостоятелен албум, който ще реализира съвместно с рап лейбъла Cash Money Records, ще бъде на музикалния пазар по Коледа.


В интервюто най-сниманата жена в света разкрива и огромното си вълнение от успеха, който това лято постигна като DJ в Ибиса.


„Това е най-вълнуващото нещо, което се е случвало в живота ми. Прекарах страхотно на сцената и се чувствах невероятно да забавлявам хората. Усещам, че това да бъда DJ е нещо като мое призвание и го харесвам”, разказа световноизвестната наследница.


На въпроса не се ли притеснява от оценката, която ще получи от големите имена в DJ бизнеса, тя споделя, че много от тях са присъствали специално на партитата й и са изключително впечатлени от представянето й.  


„Зная много добре какво правя! Уча много, упражнявам се много и обичам и харесвам това, което се получава. Щастлива съм, че и феновете ми го харесват”, споделя развълнувано Парис. Пред камерите, в директното включване от седмицата на модата в Ню Йорк, Парис Хилтън разказва още интересни факти около това как успява да съчетае менажирането на империя за милиарди с музикалната си кариера.


„Аз съм доста креативна личност, радвам се искрено на живота и мисля, че именно заради това нещата се получават добре. Обичам това, което правя”, разкри тайната на успеха си Парис Хилтън.


Междувременно, два дни преди началото на най-очакваното риалити събитие в България - VIP Brother 2013, Big Brother и феновете избраха победител в Стъклената къща. Сред виповете в истинската Къща ще влезе 32-годишната Лилия Иванова от Благоевград. Дали тя ще има късмета да се запознае с Парис Хилтън, зрителите на Нова ТВ ще разберат скоро.  


VIP Brother 2013 стартира се ексклузивен лайв на 15-и септември от 20:00 часа само по Нова ТВ.