Родителите настояват арогатният шофьор повече да не обслужва линията

Истински екшън са преживяли деца от русенско училище. Шофьорът на ученическия автобус, с който са се движили, е бил неадекватен, карал е изключително бързо. Децата дори са повръщали в автобуса. На косъм е избегната и катастрофа.

 

Екшънът се разиграва преди няколко дни, докато ученическият автобус събира децата от русенките села Мечка и Пиргово и квартал "Средна кула". 

 

Децата започнали да крещят и изпаднали в паника, защото шофьорът по техни думи карал легнал върху кормилото.

 

А докато се връщали за забравената учителка, децата преживели следващ шок – катастрофа, за щастие лека. 

 

Шофьорът Метин Мемиш е с над 30-годишен стаж. 

 

Родителите настояват арогатният шофьор повече да не обслужва линията. Майките са недоволни, защото безобразията на фирмата превозвач продължават. Изпратен е друг автобус, но е видно, че вози децата в тъмната част на денонощието с неработещ фар.

 

От общината обясниха, че „Шанс 99” е спечелила обществената поръчка след като останалите три фирми кандидати, представили нередовни документи и защото не отговаряли на условията. 

 

Репортер: Олга Василева

 

Целия репортаж гледайте във видеото.

 

Ако и Вие станете свидетели на нередности или на събитие, което Ви е направило силно впечатление, изпращайте ни  сигнали, снимки и видеозаписи в рубриката "Моята новина" на NovaNews.bg, както и в страницата ни във Фейсбук