В предаването ще видите и бившата снаха на Милко Балев с най-милите си спомени от миналото

Дамският тандем на Нова телевизия – Алекс и Мария, извън шоуто X Factor. Чаровните водещи разказват за силната връзка помежду им и за възможността две красиви жени да са истински приятелки. Прекрасните усмивки са тяхното най-голямо оръжие.

 

Стажанта ще провери дали се промениха настроенията в парламента след гласуването на мораториума за земята. Какво успя да обедини по-голямата част от депутатите? Ексклузивни интервюта от кулоарите на Народното събрание, където сега е най-интересно.

 

Красотата ще спаси света и разкошната Ралица Балева е доказателство за това. Бившата снаха на Милко Балев в студиото на Нова телевизия с най-милите си спомени от миналото, най-любопитните истории от настоящето и най-смелите очаквания за бъдещето. Как изглежда една доволна от себе си жена и какво си пожелава? Най-успялата в чужбина българска манекенка в ексклузивно интервю.

 

„Когато умра, искам да ме погребат с герба на ЦСКА.” Стойчо Младенов в сърцето на „Българска армия” и с нов прякор – Тройчо. Как се чувства след убедителното 3:0 срещу гранда "Левски"? Ще стъпи ли на крака най-сетне българският футбол? И кой дърпа конците в ЦСКА в момента? По-различният спортно-технически разбор.

 

Някой помни ли Манчо Панюков? Преди четири години той закла двете си невръстни деца и запали съпругата си Биляна, която месец по-късно умря от изгарянията си. Никой не иска да се сеща за тези истории, но не бива и да се забравя, че нещастието не е привилегия на другите. Как тъщата на Манчо – Фикра, майка на Биляна и баба на покойните Иво и Еди, чете писмо, написано от ръката на човека, който сложи край на света й такъв, какъвто го познаваше. Доживотна трагедия без право на замяна.

 

Имаме новина! Гълъбин Боевски на българска земя. Какво доведе до освобождаването на именития ни щангист, осъден на 9 години за трафик на наркотици в Бразилия? Пълна мистерия или вратичка в бразилското законодателство? Добре дошъл, Боевски.

 

Ексклузивно. Милионерът Игнат Канев в искрен разговор за успяването и преуспяването. Как едно обикновено българско момче от русенското село Горно Абланово се превръща в крупен бизнесмен от световна величина? Канадският магнат от български произход в специално интервю след осъществяването на поредното благородно дело.

 

ДИКOFF от 16:00 до 19:00 в ефира на Нова телевизия.