Къщи, терени и апартаменти на кило купували Плевнелиев и Прокопиев

Тайна резиденция в полите на Рила приютява семейството на бившия депутат от ДПС Христо Бисеров, показва справка в имотния регистър, според „24 часа”. Доведеният му син Ивайло, разследван заедно с него за данъчни престъпления и пране на пари, е собственик на огромна вила в модерен голф комплекс край Долна Баня.

 

Жандармерия дойде на помощ в София, пише в заглавие на първа страница в-к „Труд”. Жандармеристи от Пловдив бяха мобилизирани по спешност, за да помагат на софийските си колеги в охраната на протестите.

 

В статия „Имоти на кило”, „Телеграф” разказва за имотите на бизнесмена Христо Прокопиев и държавния глава Росен Плевнелиев. Според изданието къщи, терени и апартаменти на кило са изкупували настоящият президент и бизнес партньорът му въпреки опитите на Плевнелиев да отрече връзките си с енергийния олигарх и кръжеца му „Капитал”.

 

ГЕРБ официално оглавява протестите. Логиката на Борисов е ‘Ако тази държава не е моя, ще я срина’, обвини Сергей Станишев”. Публикацията в „Дума” обръща внимание на намеренията на бившите управляващи да организират антиправителствен протест в Пловдив.

 

„Монитор”: Над 1 млн. пенсионери с по 50 лв. отгоре за Коледа

 

„Новинар”: 155 лв. за пенсии и 340 лв. за майките

 

„Преса”: Самолети кацат и при гъста мъгла

 

„Репортер”: Черен списък прави ГЕРБ

 

„Стандарт”: 8 дни почивка за Коледа

 

Пълния преглед на печата можете да проследите във видеото.