Какво ще се случи между Маги и Пенка гледайте тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ

Нов скандал в Къщата на Big Brother All Stars между Маги Желязкова и Пенка. Малко след полунощ, напрежението между двата лагера ще се засилва с всяка една минута.

 

Въпреки привидното безразличие емоциите на двете ще се отприщят и за първи път гласно ще изкажат мнението си една за друга. След като Златка Райкова и Златка Димитрова направиха опит да скрият запаси от храна за „черни дни“, днес те ще бъдат обвинени от Пенка в кражба.

 

Негодуванието на Маги от несправедливите обвинения на Пенка ще бъде толкова голямо, че ще прерасне в истински конфликт, надскачащ битовите теми в Къщата. Как ще се развие скандалът между двете и дали доскорошната търпимост ще свърши веднъж завинаги, ще разберете тази вечер. 

 

Сред многото пререкания за храна, всеки един от Съквартирантите тайничко си мечтае за богато меню и деликатеси. Довечера Big Brother ще постави мисия на най-силните мъже в шоуто - Киро Скалата и Финдо.

 

Чрез специални приспособления за създаване на вакуум, те ще получат възможността да се преборят за истинско угощение в Къщата. Как ще се справят двамата спортисти с предизвикателството? Какво ще получи победителят и какво победеният, зрителите ще видят тази вечер от 20:00 часа само по Нова ТВ.  

 

Иначе след снощните номинации в къщата в понеделник за оставане в шоуто ще се борят Златка Райкова, Лео, Джийсън Брад Люис и Пенка.

 

На сайта ни NovaNews.bg отново ви питаме кой според вас ще си тръгне в началото на следващата седмица.