Темите в „На светло с Люба Кулезич" от 9.00 ч. по Нова ТВ

Тази събота „На светло с Люба Кулезич” ще включи към предварително обявените теми на предаването и скандалите в Българската православна църква. Люба Кулезич разговаря по темата с отец Амбарев. Поводът е появилите се в Интернет скандални клипове на епископ Борис.

Освен това в предаването „На светло” тази събота Люба Кулезич ще провери какво се крие зад скандала с пътуванията на Волен Сидеров до Варадеро. Гост по темата е лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

Съществува ли битка за лидерство в Реформаторския блок, ще разкрие на зрителите лидерът на ДСБ Радан Кънев.

Ужасяващ случай на лекарска небрежност ще ни разкрие Люба Кулезич в събота. Зрителите ще се запознаят с историята на жена, в чиито корем по време на операция лекарите са забравили цяла макара. На жената е отказана повторна операция.

Цветелин Кънчев от партия Евророма" пък ще говори с Люба Кулезич за врагове, приятели и управляващи. Какви са неговите прогнози за бъдещето Цветан Цветанов, Бойко Борисов и Сергей Станишев ще разберете в „На светло” в събота от 9.00 ч. по Нова ТВ.

На края на предаването  Славчо Пеев, Пламен Сираков и Веселин Цанев ще представят постановката „Онова нещо” – една абсурдна селска комедия за неуловимото в живота. Тримата големи играят за вас под погледа на драматурга Христо Бойчев.

Какво е „онова нещо”, което ни кара да бъдем щастливи напук на несгодите, ще разберете само в „На светло с Люба Кулезич”  в събота от 9.00  ч. по Нова ТВ.

Някои от темите могат да отпаднат поради извънредно включения разговор с отец Амбарев.