Две комедии и анимация в почивния следобед по Нова ТВ

Две комедии и анимация предлага на зрителите този следобед Нова ТВ. В почивния понеделник забавленията в ефира гарантират комедиите „Да откраднеш по Коледа” и „Пожарникарско куче”, както и анимацията „Мегаум".

Тони Данза и Лиа Томпсън са звездите в празничния телевизионен филм „Да откраднеш по Коледа” от 16.15 ч. по Нова ТВ. Данза влиза в ролята на дребен мошеник, чийто план е да ограби универсален магазин, но управителката решава да го наеме за Дядо Коледа. Отначало той иска да се възползва от объркването, но е обладан от коледния дух и започва да се колебае дали наистина да открадне по Коледа. Прекрасна коледна приказка на режисьора Грег Чампиън за изкуплението и щедростта, пресъздадена от великолепния дует Данза - Томпсън.

Преди това от 13.50 ч. можете да гледате комедията „Пожарникарско куче” на режисьора Тод Холанд. Сюжетът разказва какво се случва с най-популярното куче в Холивуд, което е безнадеждно изгубено, след като се е отделило от стопанина си. Филмовия следобед в 12.00 ч. открива анимацията „Мегаум”.