Ще чуем нейните коментари за малките таланти в „Големите надежди” на 7 май от 20.00 ч. по Нова

Броени дни преди седемнадесетия си рожден ден на 19 май поп певицата Дивна направи едно своеобразно пътуване във времето в равносметка за отминалите години.

„Не помня първата си сценична изява, защото тогава съм била едва на 4 годинки. Това е бил първият ми конкурс за пеене, а музикалният ми педагог - госпожа Наталия Константинова, трябвало дълго да убеждава родителите ми да ме запишат за него. Нашите смятали, че съм прекалено малка и не е нужно от толкова рано да се появявам по сцени (и не били сигурни, че ще се справя,). Но за изненада на всички аз съм излязла, грабнала съм микрофона и съм се държала така, сякаш имам поне десетгодишен сценичен опит. Резултатът бил първа награда в конкурса и покана за участие в други. Явно тогава родителите ми са повярвали в мен, защото след този мой пръв успех в музиката до ден-днешен не спират да ме подкрепят”, споделя Дивна пред списание HELLO!.

„Мисля, че за няколко години доста се промених и съм различна от времето, когато бях дете. Въпреки това все още обичам да си похапвам (макар и вече без месо), да чета книги до малките часове на нощта, да си поспивам до късно, и все още съм онова отговорно дете, което винаги си пише домашните. Радвам се, че повече или по-малко успявам да запазя детето в себе си, макар че пораствам. Надявам се никога да не загубя типично детското любопитство към света и желанието да го изследвам и изучавам непрекъснато”, разкрива певицата.

За какво мечтае днес певицата, която всяка сряда вечер коментира изявите на деца-таланти в шоуто „Големите надежди” по Нова? Кои са приятелите й и с кое не обича да прави компромиси? Цялото интервю с Дивна може да прочетете в новия брой на списание HELLO!.

Не пропускайте да чуете коментарите на Дивна за малките таланти във втория четвъртфинален концерт на „Големите надежди” на 7 май от 20.00 ч. по Нова.

Cнимка: Цветомир Цветанов