Гледайте „На светло с Люба Кулезич” в събота от 9.00 ч. по Нова

„Ние сме първи челен коловоз, а не трета глуха”, твърди говорителят на Реформаторския блок Радан Кънев в една самотна кампания. Тази събота в предаването „На светло с Люба Кулезич” Кънев ще разкрие предизборната стратегия на реформаторите. След това темата за изборите ще бъде продължена от един необичаен ъгъл –„Звезди, числа и евроизбори”. Астрологът Силва Дончева и нумерологът Ели Загорова с коментар за откриването на партийното прет– а–порте и фалстартът на политиците срещу инертността на народа. В предаването очаквайте още:

За силата на вярата и слабостите в църквата – разговор на Люба Кулезич с брата на патриарх Неофит - доцент Димитър Димитров.

Дело за убийство изчезна вдън земя. Ивайло Иванов-Рамбо получи 17 години затвор, а експертизите се изпариха.  Двама прокурори отказват преразглеждане на присъдата. Разговор с журналиста Димитър Илиев и майката на осъдения Лили Гълъбова.

Наследник е на митично същество с две сърца и свръхестествена сила. Прадядо му Добри е змей - композиторът маестро Валентин Стамов гостува на Люба Кулезич.

Не пропускайте „На светло с Люба Кулезич” в събота, 3 май, от 9.00 ч. по Нова.