Общата стойност на раздадените награди в предаването тази събота е 132 750 лева

Пловдивчанинът Лъчезар Иванов беше на крачка от спечелването на 1 000 000 лева в играта на Национална лотария „MEGA JACKPOT” тази събота. След като изтегли най-висока карта с номер 49, Лъчо развълнува публиката, като спря „Колелото на късмета“ на сектор със сума от 1 000 000 лева. Той игра много уверено и въпреки че направи първата си грешка на петата сфера, продължи участието си до седмата, където отново направи грешно предположение и си тръгна със сумата от 15 000 лева. Лъчезар мечтае да има собствен дом, а с наградата от Национална лотария той ще има възможност да подпомогне тази своя мечта.

В надпреварата за нова лека кола от Национална лотария в играта „На крачка от късмета“ тази събота първа прекоси финалната линия Меродинка Павлова на 59 години от Стара Загора. Възрастната дама си тръгна с чисто нова френска кола със застраховка на пътниците на стойност 100 000 лева. След предаването Меродинка сподели с екипа ни, че вярва, че може да спечели отново и пожела на всички участници в играта здраве, за да имат възможност да участват. Във втората поред игра „Сейфове“ най-голям късметлия се оказа Пламен Петров от село Баниска. Той ще се радва на награда от 4 500 лева, които ще използва за обзавеждане на детска стая за детето, което очакват със съпругата му.

Водещата Вяра Атова връчи плик с печалба в размер на 2 000 лева от „Специален втори шанс“ на Любомир Ненков  на 51 години от град Генерал Тошево. Късметлията ще използва сумата, за да  заведе съпругата си на почивка.  Чекове с моментни печалби в студиото получиха: Николай Еличков в размер 10 000 лева от билета „Сделка или не“, Ана Стоянова от Петрич в размер на 10 000 лева от билета „Сбъдни мечтите си“, Десислава Павлова от Враца в размер 10 000 лева от билета „Мега Милиони“ и Иван Пенев от Стара Загора в размер на 5 000 лева от билета „Лото +“. Своята голяма награда в размер на 50 000 лева от билета „Лото +“ получи Радослав Стоянов от град Бургас.

Играта на всички късметлии в предаването можете да видите в епизода на Национална лотария в NovaPlay. А как да се включите в игрите на Национална лотария, научете на страницата на предаването на novatv.bg.

Не пропускайте Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по Нова.