Не пропускайте следващия концерт на „Големите надежди“ на 7 май по Нова

Благодарение на участието й в шоуто за талантливи пеещи деца „Големите надежди“ тя се радва на много нови приятели. Казва обаче, че ще се почувства известна, едва след като пее на една сцена с любимката й Бионсе. Представяме Лидия Стаматова - избора на журито от първия концерт на четвъртфиналите на „Големите надежди“ по Нова.

С изпълнението си на Set Fire To The Rain на Адел младата надежда на Бургас се присъедини към първата талантлива четворка, която зрителите ще видят отново на полуфиналите в шоуто.

„Определено е огромен комплимент и много благодаря на журито, че ме оцени така. Често се случва да ме мислят за по-голяма, защото пея по този начин и изглеждам малко по-зряла”, казва Лидия, която преди броени дни отпразнува 13-ия си рожден ден. Освен това тя се чувства голяма късметлийка заради факта, че има шанса да споделя сцената с „Фамилия Тоника” и музикантите в бенда.

Пожеланието й към всички е да следват мечтите си докрай. Изпълнението на Лидия Стаматова гледайте във видеото към статията.

Не пропускайте следващия концерт на „Големите надежди“ на 7 май, сряда, от 20.00 ч. по Нова.