Не пропускайте чевъртфиналните концерти на „Големите надежди” в сряда от 20.00 ч. по Нова

„Да си прочетеш няколко пъти сценария и да го научиш много добре, защото водещите трябва да следят и внимават какво се случва на сцената. Предишната вечер трябва да си легнеш рано. Разбира се, трябва да си намериш много добра, умна и красива асистентка като мен“ – с тези важни съвети се обърна Ахинора от „Големите надежди” към Любо Киров в сутрешния блок „Здравей, България” във вторник по Нова.

Поводът е, че Любо, когото зрителите на „Големите надежди” са виждали напоследък в ролята на жури, само след няколко дни ще влезе в ролята на водещ на тазгодишните музикални награди на БГ Радио.

При водещия Павел Владимиров чаровната асистентка на Драго Симеонов отправи и специално предизвикателство към гостите в студиото радиоводещите Богдана Трифонова – Боги и Симеон Колев – Симо – да изпеят своята любима българска песен. Без да се замисли, Симо веднага запя песен на Тодор Колев.

Още българска музика ще чуят зрителите във втория четвъртфинален концерт на шоуто за малки таланти, когато „Големите надежди” ще се завърнат в ефира на Нова с песни на Лили Иванова и Емил Димитров. За да докажат, че заслужават да продължат напред към полуфиналите, на сцената ще излязат двама стипендианти на фондация Димитър Бербатов, финалист от „Сан Ремо Джуниър”, призьор от детския песенен конкурс „Евровизия“, дамски квартет от Севлиево, както и бургаската Кристина Агилера.

Как ще се представят десетте надежди във втория концерт от четвъртфиналната фаза и кой ще впечатли журито, ще стане ясно в „Големите надежди” на 7 май от 20.00 ч. по Нова.