Гледайте турския сериал „Перла” от днес от 14.30 ч. по Нова

Историята на Инджи и Мехмет в сериала „Перла” ще зарадва почитателите на турски сериали от днес по Нова. Сериалът ще се излъчва всеки делничен ден от 14.30 до 16.00 ч., като преди това от 13.30 ч. зрителите могат да гледат хитовия индийски сериал „Моята карма”.

Сериалът „Перла” разказва историята на Инджи и Мехмет и дългия път към тяхната любов. Инджи е бедно момиче от малък град, чиито родители са загинали при пожар, а баба й Сафие е човекът, който я отглежда. Животът й драстично се променя от телефонно обаждане, от което научава, че е одобрена за снаха от богатото семейство Шадоолу, притежаващо голяма дизайнерска фирма.

Инджи от малка харесва Мехмет Шадоолу и е щастлива, че той я е избрал за съпруга. Общата им съдба обаче ще се окаже трудна и оплетена. В миналото Мехмет е изгубил любимата си в автомобилна катастрофа, което сломява духа му и не му позволява да се съвземе дълго време. Той не проявява интерес към Инджи, но въпреки това се венчават.

Как двамата ще открият любовта си един към друг и колко дълъг е пътят, който трябва да извървят до щастието? Една история за страстта, трудностите и жертвите в името на любовта.

Гледайте турския сериал „Перла” от 9 юни - всеки делничен ден от 14.30 ч. по Нова.