Катето Евро и Милко Калайджиев си спомнят за соц купоните преди сезона на VIP Brother „Образцов дом” по Нова

Темата на предстоящия сезон на VIP Brother „Образцов дом” по Нова разбуни духовете не само на публиката, но и на някои от предишните Съквартиранти в риалити формата. Както обикновено, мненията са полярни, и там, където едни виждат забава, други съзират гавра.

„Ще е голямо шоу, защото темата за соца предполага разделение на лагери и това ще изостри докрай отношенията вътре. Трябва да си бил в Къщата, за да знаеш, че колкото и да си повтаряш, че всичко е игра, заради изолацията ставаш по-чувствителен и ситуации, при които в реалния  живот ще продължиш с усмивка, в Къщата са повод да си изпуснеш нервите”, коментира Катето Евро.

Винаги усмихнатият Милко Калайджиев си спомня за участието си в риалити формата. „Участвах в много хубав сезон на VIP Brother. Предаването беше благотворително, а Съквартирантите бяха много хубави хора, ерудирани. Последният сезон не беше точно така. Срещнах се с Мариян Кюпранов и с него си говорихме, че последният сезон показа лоши отношения между хората, ежби, завист. Затова пожелавам на новите Съквартиранти целият им престой в Къщата да бъде един купон”, казва още Милко Калайджиев. 

Катето Евро направи сравнение между купоните днес и забавленията по време на соца: „Знам, ще кажете, че хваля купоните от онова време, защото тогава съм била млада, но не това е причината. И до днес съм голяма купонаджийка, но сега ти трябва повече енергия, за да заредиш един купон с настроение. По времето на соца купонът витаеше във въздуха. Правехме ги предимно по апартаментите, а не по баровете, както е днес”. Днес телефоните и Facebook развалят „терена” (другото име на купона по времето на соца), няма истинско общуване, а всеки гледа да извади най-готиното „селфи”, да го „постне” и с това вече се е разписал, че е бил на купона и продължава нататък”, казва още Катето Евро. 

Какъв ще е купонът във VIP Brother „Образцов дом”, където са налице предпоставките – липса на телефони, Facebook и наличие на много хора  на едно място - гледайте от септември по Нова.