Диана Найденова интервюира лидерите на големите партии в движение от 6 септември в предаването „Събуди се” по Нова

Изборно риалити на колела „Карай направо” стартира от 6 септември в предаването „Събуди се” по Нова. Водещата на рубриката - журналистът Диана Найденова, ще интервюира лидерите на петте партии, които според социолозите имат шанс да влязат в парламента – ГЕРБ, БСП, Реформаторският блок, ДПС и „България без цензура” . Интервютата на Найденова ще представляват 20-минутни клипчета, които ще се излъчват в четирите недели на предизборната кампания. Но политиците и водещата няма да разговарят в студио. „Идеята е да пътуваме из страната на места, където и на мен би ми било интересно да видя как би изглеждала комуникацията на политиците с обикновените хора”, обясни Диана Найденова.

 „Това е изключително интересен и за мен проект, който ще реализираме по време на предизборната кампания. Петимата лидери на партиите, които имат най-големи шансове да влязат в 43-то Народно събрание, бяха любезни да приемат това предизвикателство”, коментира Диана Найденова.

„Първото интервю по жребия, който изтеглихме в „Здравей, България”, се падна на първата политическа сила. С господин Борисов тръгваме утре. Засега няма да съобщим дестинацията”, каза още журналистът. Освен че ще води предаването, Диана ще управлява и автомобила. 

Тази сутрин в предаването „Събуди се” Диана Найденова представи „политикомобила”, с който ще вози партийните лидери.

Първото политическо интервю на колела гледайте в рубриката „Карай направо” на „Събуди се” от 6 септември по Нова.