В мобилното приложение най-любопитните ще могат да надзирават своите любимци през цялото време

В понеделник стартира поредният сезон на VIP Brother по Нова ТВ. За първи път къщата ще може да се наблюдава 24 часа в денонощието в мобилното приложение Nova Play.

Още по темата

 

Най-любопитните да надникнат в потайния свят на звездите ще са доволни, тъй като ще могат да надзирават своите любимци през цялото време. Докато пътуваме сутрин за работа в метрото, в обедната почивка или докато се прибираме към къщи вечер. Дори и по време на работния ден, скришом от шефовете, ще можем да хвърляме по едно око на капризите на звездите.

 

А VIP съквартирантите ще трябва да внимават какви ги вършат, защото милиони очи във всеки един момент ще ги наблюдават. Над 3,5 млн. са притежателите на мобилни телефони у нас, показва статистиката. Само за една година хората, които ползват мобилно устройство за достъп до интернет са скочили с над 60%. Всеки месец потреблението се увеличава с нови 4 на сто.

 

„Това потребление наистина се променя. Всеки изминал месец хората започват все по-често да ползват своите мобилни телефони, за да следят сериали, предавания, новини. Затова ние се стремим да качваме най-много съдържание в тази платформа, за да задоволим този нов тип консумиране на телевизионното съдържание”, обясни Елена Колева - мениджър "Интернет проекти" в Нова телевизия.

 

Освен затворения свят на VIP Brother, платформата Nova Play отваря врата на онлайн зрителите и към друг феномен в българския ефир – касовите сериали. Това, което могат да видят вече в мобилното приложение, са сериалите, които излъчваме по „Нова“, по „Диема“ и по „Диема Фемили“. Сериали като „Малката булка“, „Убийства в Мидсъмър“.

 

Инспектор Барнаби и страшните потайностите на английския провинциален живот са вече до нас във всеки един момент. Драматичната история на Ичха, родена в индийски бедняшки квартал ще ни накара да се замислим има ли право бедният на щастие. А ако вечерта пропуснем поредния концерт на музикантите в X Factor, в Nova Play по всяко време можем да наваксаме изгубеното.

 

Телефоните и таблетите постепенно поглъщат все по-голяма част от живота ни. За последните 5 години в Европа са изтеглени над 40 млрд. приложения. Половината от тази колосална бройка – през 2013 година.

 

Добавянето на Nova Play към останалите удобства в телефона става за минути в зависимост от операционната система на устройството. Инсталацията е напълно безплатна и единствено в името на нашето добро настроение.

 

Повече подробности ще научите от видеото.