Гледайте „Дикoff” в неделя от 16.00 ч. по Нова

В предаването „Дикoff” тази седмица по Нова Стажанта отново напомня на министрите, че те са служители на народа. За да не го забравят, и този път той е един от малцината, които задават неудобните въпроси. Стажанта отиде и на препитването на двете кандидатки за един от най-важните постове в държавата – този на председателя на Върховния касационен съд. Какво ги попита и какво отговориха те – отговорите тази неделя в „Дикoff” от 16.00 ч. по Нова.

В предаването очаквайте също едно нетипично интервю с бизнесмена и издател Мартин Захариев. Ще го видим ли отново в качеството му на народен представител, как изглежда властта отвътре, какво е състоянието на българските медии и как Лили Иванова попадна в първия брой на мъжката библия „Плейбой”.

Тази седмица в рубриката „Миролюба Бенатова представя” зрителите на Нова ще видят последната част на поредицата за модерните трансформации. Кой е носителят на „Гинес” за най-много обици по тялото. Или как един скромен компютърен специалист от Дортмунд се превръща в световноизвестна атракция.

След огромния интерес и отзвук, който предизвика най-откровеното интервю на Стефан Данаилов, „Дикoff” предлага още една възможност за среща с любимия актьор. В предаването тази седмица очаквайте и един специален оразговор с оперната прима Райна Кабаиванска.

Не пропускайте „Дикoff” в неделя, 21 септември, от 16.00 до 19.00 ч. по Нова.