Не пропускайте разцеплението на Политбюро във VIP Brother Образцов дом по Нова

Съквартирантите в Образцовия дом на VIP Brother получиха мисия, уникална за историята на предаването. Звездите разкриха дълбоко пазените си тайни, като с честността си шокираха дори Венета Райкова. 

С мисията „Комсомолски кули“ Съквартирантите получиха кубчета с твърдения, от които трябваше да определят кои са валидни за тях. 

Евгени Минчев избра куб с надпис „Секс за пари” и призна, че е правил такъв и дори благодарение на него се е сдобил с апартамент. Влади Въргала разкри, че е имал проблем с алкохола и е търсил помощ. Наско Месечков изненада най-вече Иво Аръков, като сподели, че е имал чувства към Мика Стоичкова. Наско разкри и факта, че е имал раково заболяване, което е преборил. Танцьорът разказа, че в миналото е експериментирал със сексуалността си, но отрече да е хомосексуалист. Това обаче предизвика гнева на Евгени Минчев, който го обвини в лъжа. 

Кали обвини част от Съквартирантите в лицемерие, защото не са взели кубчетата, които се отнасят за тях и не са честни докрай. Напрежението прерасна в словесен конфликт с Йорданка Христова, който завърши с демонстрация на агресия – Евгени бутна своята кула, докато крещеше по адрес на примата. Откровенията на всички Съквартиранти може да видите на NovaPlay

VIP Brother определи мисията за успешна и Съквартирантите спечелиха максимален седмичен бюджет от 780 лева до края на сезона. Но Големият брат санкционира всички и им даде едва 300 лева за тази седмица заради неуважителното отношение на Евгени Минчев, когото Венета Райкова определи като агресивен след второ питие. Според нея и Маги Халваджиян Лордът колекционира факти, които след това използва срещу хората. 

Първите номинации в Къщата пощадиха само Ива Екимова и Мартин Мартинов, като най-много наказателни точки получи Зорница Линдарева (8), следвана от Евгени Минчев (6). С по три точки на трето място в класацията за изгонване се подредиха Иво Аръков и Наско Месечков.

По време на живото предаване VIP Brother изненада всички, като превърна номинациите в директни елиминации. По метода на „внезапната смърт“ Съквартирантите с най-висок отрицателен вот - Зорница, Иво и Наско - директно напуснаха Къщата. VIP Brother обаче е приготвил тайна мисия за тримата изгонени, които получиха директен трансфер до трудово-възпитателното общежитие. Там те ще основат партизанска организация и ще наблюдават всичко, което се случва в резиденцията. 

Още какви тайни се крият под този покрив, предстои да разберем. Не пропускайте разцеплението на Политбюро в седмия епизод на VIP Brother Образцов дом по Нова. 

Още ексклузивни новини за VIP Brother Образцов дом следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.