Не пропускайте последните събития във VIP Brother в момента по Нова

След скандала между съпрузите Жени Калканджиева и Стефан Манов - Тачо темата за развода им е водеща в Образцовия дом на VIP Brother. В риалити шоуто тази вечер по Нова Политбюрото ще издаде окончателната присъда за Жени - виновна по всички обвинения. 

Сблъсъкът на Евгени Минчев и Камелия Воче се размина, но назрява нов конфликт – между Лорда и Кали. В епизода довечера Кали ще потърси сметка за думите му, че тя е „треторазрядна певица, а после идваш при мен и ми се умилкваш”. 

Повод за разправиите между двамата е мисията „Кой е по-по-най“, която VIP Brother възложи на Съквартирантите. Тази вечер зрителите ще видят как Големият брат ще съобщи на участниците резултатите от анкета, за която твърди, че е провел в социалната мрежа, където хората са определили кой е „най“ в 14 категории. Най-мързелив (Мартин и Евгени), най-секси (Кучкова и Тачо), най-голям лицемер (Евгени и Кали), най-скучен (Ели Гигова и Камелия Тодорова), най-малко VIP (Тачо и Стефан), най-умен (Йорданка и Камелия Тодорова), най-низка хигиена (Кали и Камелия Воче), най-фалшив (Евгени и Мартин), най-глупав (Кучкова и Мартин). Целта е Съквартирантите да познаят кой от двамата номинирани е избран от зрителите. След като Big Brother обяви кой е избраният, другият трябва да го залее с лепкава червена течност. 

Мисията се счита за успешна, ако Съквартирантите познаят 10 души, а наградата е 10-те процента от бюджета, които бяха взети заради Лорда. Това, което Съквартирантите от резиденцията не знаят е, че победителите са определили тримата от трудово-възпиталеното общежитие. 

VIP Brother ще разкрие и благородната кауза на треньора на баскетболен клуб „Левски“ Тити Папазов. Мотивацията му да участва в предаването е свързана с намирането на голяма трибуна, от която да помоли за съдействие за спасяване на отбора.

Още ексклузивни новини следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто. Не пропускайте VIP Brother Образцов дом в момента по Нова.