Мария Календерска с нов мъж до себе си. Къде е Николай Бареков?

На 28 септември в предаването ДИКOFF ще видите Янчо Таков, Недялко Йорданов, Весела Лечева, Георги Кадиев, Константин Пенчев, Мария Календерска с нов мъж до себе си и неуморното алтерего на Сашо Диков – Стажанта.

 

Стажантът в Министерския съвет. Стажантът във ВСС. Стажантът е там, където трябва да бъде. Всяка седмица Сашо Диков провежда граждански контрол върху политици и магистрати.
Уволнява ли наред служебният кабинет и защо висшите съдебни магистрати не успяха да изберат председател на Върховния касационен съд? Всички отговори тази неделя пред Стажанта.


Кой къде е в листите на БСП? Георги Кадиев е на 9-о място, Весела Лечева на – 16-о. За наказание или за поощрение се ползва партийната подредба? Или кой се страхува от преференциите.


Мария Календерска с нов мъж до себе си. Къде е Николай Бареков и рамо до рамо с кого ще седне срещу Сашо Диков младата, напориста кандидат-депутатка? Разговор без цензура една седмица преди изборите.


Поетът Недялко Йорданов в едно от най-откровените си интервюта. Знаем част от неговите стихове наизуст, защото сме свикнали да ги чуваме в някои от най-обичаните български песни – „Не остарявай, любов”, „Момчето, което говори с морето”, „Младостта си отива”, „Семеен спомен за Поморие”, „Остаряваме бавно”... Но какво не знаем за живота на поета? Неразказваните истории на Недялко Йорданов тази неделя в ДИКOFF.


Омбудсманът Константин Пенчев гостува на Сашо Диков, за да коментира проблемите на хората и проблемите на държавата. За КТБ, за съдебната система, за предстоящите избори – говори омбудсманът, един от малкото държавни мъже, успели да запазят своя интегритет.


Живот като на кино. Янчо Таков с невероятни истории за помнене и разказване. За създаването на „Всяка неделя”, за срещите му с Рей Чарлз, Хю Хефнър, Фара Фосет, Тина Търнър, Прешъс Уилсън, за годините в затвора, за жените, които са преминали през живота му, и за единствената жена, която е останала в сърцето му – всичко това в специален разговор със Сашо Диков тази неделя по Нова телевизия.


Гледайте ДИКOFF от 16 до 19 часа на 28 септември по Нова телевизия.