Ако политиците не намерят решение на важните проблеми, ще ги пометем, каза Ангел Гаджев

Има повод за нова вълна уличен натиск. Вече имаше протест срещу служебното правителство, след като назначиха лобисти в ДКЕВР. Не бих хвърляла яйца по Бойко Борисов, но бих го привикала на дебат, защото той цяла година отказа да се срещне с протестиращите”, каза пред камерата на Нова ТВ поддръжникът на кабинета „Орешарски” Нина Гергова.

 

В момента има няколко повода да има нова вълна от уличен натиск, но е рано да се каже кой от тях ще доведе до ескалация на напрежението. Политиците не показват никаква креативност. Наблюдаваме изключително слаба кампания, която не може да върне доверието на хората”, категоричен бе участникът в протестите против правителството на Пламен Орешарски Цветозар Вълков.

 

Нищо ново на фронта – така може да се опише тази предизборна кампания, която показва затишие пред буря”, допълни участникът в окупацията на СУ Борис Рангелов. Ангел Гаджев пък заяви, че ако няма решения за проблемите в енергетиката, банковата система и в частност КТБ, демографската криза и определянето на национални приоритети за държавата, протестът отново ще помете бъдещото правителство.