Тачо и Зорница отново са в центъра на събитията – не пропускайте VIP Brother в момента по Нова

Извънредно развитие на събитията в Образцовия дом на VIP Brother доведе до отмяна на елиминациите тази вечер в ефира на Нова. 

На тържеството по случай рождения ден на Иво Аръков, за което Съквартирантите се готвиха с много желание, Тачо посегна на Зорница, защото си помисли, че тя е в основата на интрига между Жени Калканджиева и Камелия Воче.

Насилието под всякаква форма, независимо от мотивите, е напълно забранено в предаването и VIP Brother моментално извика Тачо в Изповедалнята, след което го отстрани от Къщата.

Какви бяха причините за тази непремерена реакция - дали това е опит да защити Жени или той просто е изнервен от женските разправии, зрителите ще видят в лайв изданието тази вечер по Нова. По време на епизода Тачо ще получи думата да се защити пред цяла България, пред Съквартирантите, членовете на Домсъвета и специалния гост в студиото - психоложката Ани Владимирова.

На живо ще се реши не само дали Тачо напуска Къщата, но и ще стане ясна съдбата на любовния триъгълник Жени-Тачо-Зорница. Емоционалните и рационални обяснения на двете дами по отношение на инцидента и какво смятат да правят в бъдеще също ще бъдат чути в ефир.

Big Brother иска да чуе мнението на зрителите:

Трябва ли Тачо да бъде изгонен от Къщата на VIP Broter?

Вашата позиция по въпроса може да изразите, като гласувате в анкетата на сайта на VIP Brother тук, а случилото се в Къщата може да нкоментирате на Facebook страницата на шоуто.

Не пропускайте VIP Brother Образцов дом в момента по Нова.