Не пропускайте първия голям концерт на сцената на X Factor тази вечер от 21.00 ч. по Нова

„Още с първите репетиции в X Factor стана ясно, че четирите момичета, които съм избрала, са много добри всяка по своему. Те са много силни, много добре подготвени, много заслужаващи да отидат напред. Това че сама взех решение да скъсам някого тази вечер е най-трудното за мен”, заяви Саня Армутлиева. В директна връзка в „На кафе” от сцената на X Factor броени часове преди първия голям концерт тя разказа за вълнението, което предстои за нея като ментор на отбора на момичетата. 

„Това, което направих през последните дни, е да вървя срещу себе си - да помогна на всяка максимално да се подготви добре, така че максимално да ме затрудни”, добави тя за нейния отбор, който довечера ще се изправи срещу отбора на момчетата на Мария Илиева.

„Споменът, който ще остане дори в този, който си тръгне от шоуто, ще бъде много голям и е мотивация занапред в живота. Усетиш ли тръпката на голямата сцена, никога няма да се откажеш и се надявам по този начин да им подейства този концерт, независимо от това, че някой ще си тръгне”, заяви Любо Киров. 

„Всички участници в моята категория са ми фаворити и за всеки давам 100 процента от себе си и чакам те да ми върнат 100 процента”, коментира на свой ред Велизар Соколов Заки. 

Не пропускайте първия голям концерт, в който отборът на Мария Илиева ще се изпрати срещу отбора на Саня Армутлиева на сцената на X Factor тази вечер от 21.00 ч. по Нова.