В „Здравей, България” трите дами разказаха за емоциите от първия концерт, не пропускайте X Factor тази вечер от 21.00 ч. по Нова

„Толкова добри четири момичета не съм виждала досега в X Factor”, заяви в „Здравей, България” Саня Армутлиева. Менторът на отбора на момичетата подчерта, че всички са изпълнили задачите, които им е поставила, като дори са постигнали повече от очакваното. 

Саня, Михаела и Люба гостуваха в студиото на Нова, за да разкажат за емоциите по време на първия голям концерт в X Factor във вторник, когато отборът се раздели с Люба. „Много трудно беше да сдържам сълзите си”, обясни тя, като описа и хубавото усещане да е за първи път на голямата сцена. „Преди това имах пеперудки в корема, когато излязох, вече ги нямаше. Бях готова”, разказа Люба. Тя благодари на всички, които са я подкрепили във Facebook страницата „Върнете Люба в X Factor”. 

„Хубавите моменти за финалистите тепърва предстоят”, подчерта Михаела, която премина през подобна ситуация по време на миналия сезона на шоуто. Тя добави, че на сцената се чувства на мястото си, като вкъщи. 

Във видеото гледайте целия разговор със Саня, Михаела и Люба в „Здравей, България” и не пропускайте концерта в X Factor тази вечер от 21.00 ч. по Нова.