Интервю с репортера на Новините за списание "Hello!

Калина Влайкова е политически репортер в Нова и човекът в нюзрума, на когото кулоарите в парламента са изключително добре познати. Ежедневието й безспорно е напрегнато, но в един от прекрасните топли и слънчева октомврийски дни HELLO! България успяхa да я "хванat" за тет-а-тет разговор.

 

Как и къде те откривам? 
Някъде между сутрешното кафе със сестра ми, следобедната среща с един от най-скъпите ми приятели и вечерната репетиция по народни танци. Тоест, положително заредена и от трите. 

 

Коя е най-любимата ти дестинация за почивки в света? 
Като го обиколя, ще мога да кажа. Допускам, че розовите пясъци на Бермуда ще ми станат много любими. Засега най-щастлива се чувствам да почивам на българския плаж Аркутино. 

 

Любима храна? 
Тази, която майка ми приготвя. 

 

Ако трябва да отидем някъде на по питие...?
В някой блус бар ще е. Ще пием бърбън. И вътре задължително пушенето ще е позволено. 

 

На нощното ти шкафче стои...
То е триетажно. На най-горния са всички мили плюшени глупости, които са ми подарявали през годините. На средния са разни книги, които си чакат реда. Най-долу са скучни потреби. 

 

Какво четеш в момента? 
Привършвам "Бог да ви поживи, мистър Роузуотър" на Вонегът. А следващата, която ще започна да чета, е "Стогодишният старец, който скочи през прозореца и изчезна". Подарък е от най-добрата ми приятелка за рождения ми ден.

 

Предпочитан ритуал за релакс? 
Танците ме разтоварват и зареждат. Те са ми едновременно фитнес, игра и социален живот, напълно различен от моя. Другите работи са стандартни - уикенд някъде, чаша бира или вино, музиката на любима банда, разговор с приятел. Понякога е просто седене и гледане в точка. На тихо. 

 

И още любопитни факти за Калина Влайкова – в новия брой на списание HELLO!