Ако отоплението в колата не работи, я спират от движение, пише в. "Труд"

 

Катаджийски хайки от понеделник за парно и чистачки, пише на първата си страница вестник "Труд”. Ако отоплението в колата не работи, я спират от движение.

 

Автокаското ще поскъпне до 10% пък пише на първата си страница вестник "Преса". Цената на полиците за „Гражданска отговорност” остават без промяна, допълва изданието.

 

"Автокаското, което е една от най-масовите застраховки в България, е поскъпне между 5 и 10% от следващата година. Причината е, че чуждите презастрахователни компании вдигат тарифите си заради щетите от големите природни бедствия през тази година. Това съобщи за „Преса” шефът на Съвета на директорите на „Бул инс” Петрозар Петков след среща на брокери, застрахователи и презастрахователи в германския град Баден-Баден. Така каското на ново БМВ, което струва 100 000 лева, в момента е около 5000 лева.  От Нова година ще бъде с 500 лева повече. „Гражданска отговорност” обаче ще задържи цените си на досегашните нива от 180 до 200 лева за автомобил с обем на двигателя 18000 кубика”, пише „Преса”.

 

Ето и останалите теми в днешния печат:
 

В. "24 часа": Борисов се хванал за главата от претенции на патриоти и реформатори
В. "Стандарт": Депардийо на диета с джакузи
В. "Новинар": Смъртни заплахи и революция в Левски
В. "Сега": КТБ пое към фалита
В. "Телеграф": Евтиното такси отпътува завинаги
В. "Монитор": 35 бона за писалката на Наполеон
В. "Капитал": Формулата на управление 1+1 (1+1+1+1+1+1)+1+1(1+1)

 

Още любопитни подробности от печата гледайте във видеото.