Гледайте лайв концертa на X Factor тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Вечните хитове ще оживеят на сцената на X Factor тази вечер от 21.00 ч. по Нова. В ефира ще прозвучат песни на Джордж Майкъл, Селин Дион, Уитни Хюстън и други, но в изпълнение на бъдещите музикални звезди на България – финалистите в X Factor. 

Михаела Маринова ще се появи с огромна рокля, а неочаквана изненада ще предшества кулминацията в нейното изпълнение. За представянето си тази вечер Sweet 16 ще облекат ученически униформи, а момчетата от 4U ще дадат всичко от себе си за един от хитовете на Джордж Майкъл. Атанас Ловчинов ще изпълни свое любимо парче, а в компанията на женски силуети Мирян ще направи едно от най-романтичните изпълнения. 

Невена Пейкова ще се появи на сцената с помощта на множество плазми, а Ренета на свой ред ще се изгуби сред гъста мъгла. Георги Бенчев отново ще изненада, като разкрие себе си в различна светлина. Траян ще заложи отново на много емоции, превъплътени в музика. Дуетът Пламен и Иво и рокаджията Славин ще пресъздадат два етапа от живота на един от най-емблематичните поп изпълнители, а Кристина Дончева ще се изправи срещу самата Луна.     

Не пропускайте лайв концертa на X Factor тази вечер от 21.00 ч. по Нова.