Не пропускайте концерта на финалистите в X Factor тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Европа и Америка ще премерят сили тази вечер на сцената на X Factor, където ще прозвучат най-големите хитове на двата континента. Десетте финалисти за пореден път ще трябва да впечатлят жури и публика, превъплъщавайки се в различни стилове и образи.

Талантливата Невена Пейкова ще умножи своите способности, като излезе на сцената в компанията на още 5 броя Невени. В ритъма на Jessy J истина и реалност ще се преплетат, а накрая ще остане единствено силният глас на финалистката. Момичетата от Sweet 16 пък ще донесат зимата в шоуто, ще излязат на сцената със забулени лица и ще внесат сериозна доза минорно настроение. Мирян на свой ред ще полети с балет, а Кристина Дончева ще се превърне в дете на цветята. Михаела пък ще покаже колко добре й стои коженото облекло в X Factor и ще покаже своята провокативна страна.

Бенчев ще изпълни парче на своите любимци – след желанието му от изминалия концерт да се озове в „U.S.A.“, днес той ще обедини двата континента с изпълнение на немската банда Rammstein. Гласовете на Пламен и Иво ще бъдат подсилени от множество цигулки, а Наско ще започне купонджийското изпълнение на Baila Morena на Zucchero  от най-неочаквано място. Лиричният Траян ще внесе романтика с известно българско парче, а Славин ще докаже още веднъж, че Великобритания е дом на някои от най-великите рок групи в историята.  

Не пропускайте концерта на финалистите в X Factor тази вечер от 21.00 ч. по Нова.