Интервю с най-възрастния участник в X Factor, чийто младежки дух не отстъпваше от този на останалите

Най-възрастният участник в X Factor, чийто младежки дух не отстъпваше и на милиметър от този на останалите финалисти – Атанас Ловчинов. Врял и кипял в някогашните рок среди, свирил с бащата на китариста от D2 Митко Кърнев и винаги готов да преодолява себе си…, дори когато съпругата му не е напълно съгласна. Часове след като напусна сцената на X Factor, 57-годишният талант вече крои нови планове – за следващи музикални предизвикателства в компанията на „стари кримки” като него и категоричния избор – да свири, докато го държат ръцете и краката.

Наско, след X Factor какво предстои оттук нататък?
Оттук нататък продължавам с професионалните си задължения и се надявам да имам ангажименти и в музикално отношение, за да продължавам да изпълнявам мечтите си.

Би ли събрал членовете от групата ти за ново парче?
За съжаление, много от тях не са сред живите. С Иван Платов обаче имаме една идея да направим група, с която да започнем участия – с него и други стари „кримки“, превъзходни музиканти.

Жена ти подкрепя ли те да продължиш с музика?
Разбира се.

Смяташ ли, че си надградил нещо с X Factor и какво е то?
Със сигурност желанието ми да се завърна отново към музиката. Реших, че повече няма да спирам. Ще свиря, докато мога, докато ме държат краката и ръцете. Това е по-скоро връщане към професионализма.