Гери Никол, Христина и Мишел в специално интервю за novatv.bg разказват за преживяването X Factor

Те безспорно са откритието на третия сезон на X Factor – Гери Никол, Христина и Мишел. Трите диви от Sweet 16 доказаха, че когато събереш три талантливи момичета в едно трио, резултатът може да бъде повече от обещаващ – доказаха го с не едно изпълнение. И макар да напуснаха сцената на X Factor, трите са единодушни, че шоуто ги е направило по-организирани, накарало ги е да пораснат и да разчитат не само на себе си.

Как ви промени това да работите в екип и да бъдете в група в X Factor?

Гери Никол: Успях да развия много качества. Развих търпение, способност да работя с други хора, защото досега не съм го правила. Музикалният ми слух се разви, защото не e лесно да пееш на гласове, както и да се сработваш и да не разчиташ само на себе си.  
Христина: И преди съм пяла в група, но за първи път пея с хора, с които се познавам от 3-4 дни. 
Мишел:  Много по-трудно е да се съобразяваш – например да не пееш основния глас, който си знаеш, а някакъв друг глас. Развива и слуха.

Кой беше най-силният ви момент в шоуто? 

Гери Никол: Те са два – първият беше, когато се явих на кастинг. Следващият – когато ме събраха с момичетата в група. 
Христина: Най-силният ми момент беше, когато пяхме Сървайвър. 
Мишел: Най-силните ми моменти бяха елиминациите, когато си тръгнаха 4U и когато ни събраха като група.

Кои са вашите фаворити?

Гери Никол: Пламен и Иво имат качества, талантливи са и са модерно мислещи хора – най-важното, според мен, за да успееш.  
Христина: Пламен и Иво, Славин и Невена. 
Мишел:  Всичките са ми приятели, но Славин е един от моите фаворити. Макар и в България да не се слуша в момента такава музика, каквато изпълнява той, Славин е истински певец. Пламен и Иво са ми фаворити, защото пеят музика, която се слуша, много са печени и харесвани.

С какво те промени шоуто?

Гери Никол: Станах по-организирана, по-отговорна и пораснах. 
Христина:  Станах по-организирана, по-умна, мога да кажа, че за няколко месеца пораснах много и се радвам, че бях с хора, които ме научиха на толкова неща. 
Мишел:  Направи ме по-отворена към нови идеи и предизвикателства, научи ме да правя компромиси и на много други положителни промени.