В момента Big Brother All Stars ще покаже на Съквартирантите, че „На Коледа стават чудеса“

В епизода на Big Brother All Stars тази вечер по Нова Петя Буюклиева ще обвини Катето Евро в непристойно поведение, което ще взриви най-голямата бомба в Къщата за този сезон.

Съквартирантите определят Петя като противоречива личност. Някои от тях заявяват открито позицията си пред певицата, а други се въздържат и коментират поведението й в разговори с останалите. Самата тя силно се развълнува от видеата, които Big Brother й показа по време на мисията „Кое е числото?”. Петя прие най-лично думите на „майката” в Къщата Катерина Евро, а зрителите ще видят как певицата ще излее мъката си пред Тодор Славков и ще се закани да й отмъсти. 

Същевременно Big Brother ще съобщи на Съквартирантите каква е голямата награда в шоуто, което ще възвърне състезателния дух. 

Последната седмична мисия се нарича „На Коледа стават чудеса”. В нея Съквартирантите трябва да станат по-добри, да поправят грешките си и да пренесат коледния дух в Къщата. Най-силният мъж и най-грижовната жена, според останалите, трябва да влизат в ролята на Дядо Коледа и Снежанка, а останалите ще се задоволят с ролята си на джуджета. 

Развоя на събитията в Къщата гледайте в епизода на Big Brother All Stars в момента по Нова.