Не пропускайте полуфинала на Big Brother All Stars тази сряда от 20.00 ч. по Нова

Макар че до финала на Big Brother All Stars остава по-малко от седмица, Съквартирантите доказаха, че никога не е късно да спретнеш един хубав скандал. Зрителите станаха свидетели на една от най-лютите караници от началото на сезона между обитателите на Къщата, а в епицентъра на събитията отново се оказа Петя Буюклиева.

На Никулден Петя реши да преосмисли думите, които чу за себе си в мисията „Кое е числото?”. Тя е особено обидена на Катето Евро и подозира, че тя настройва останалите Съквартиранти срещу нея. Това накара певицата да обяви война на Евро. Петя си отмъсти на актрисата, като разкри пред останалите нейни скандални прояви от миналото, за които е чувала, но няма доказателства. Това вбеси Съквартирантите в лагера около Катето Евро и самата нея, а скандала, който си спретнаха двете е най-големия в All Stars сезона. По-късно Пламена, Калина и Катето обсъдиха постъпката на Петя и заключиха, че тя завижда на Катето и освен това има комплекси, защото цял живот е била в сянката на най-големите естрадни изпълнители. Войната между Петя и Катя стигна до там, че актрисата не пожела да седне на трапезата на именника Ники Китаеца, защото там се беше настанила колоритната изпълнителка. Макар и без умисъл Катя стана причина празника на Ники да бъде развален, защото и много от останалите последваха нейния пример и напуснаха тържеството рано.

Междувременно Петя даде отново основание на останалите да я обвинят в лицемерия. Певицата се възмущаваше пред Христо от чалгата и простотията в България, която тя никога няма да толерира и винаги ще мрази. Малко по-късно Big Brother пусна на Съквартирантите новия клип на Пламена, а Петя не спираше да го възхвалява и да обсипва Пламена с комплименти за представянето ѝ.

Big Brother обяви наградата, която ще спечели победителят в шоуто - автомобил Ford Kuga 4х4. Но това само завърна конкурентния дух между Съквартирантите и хич не допринесе за подобряване на техните отношения. Big Brother направи опит да оправи нещата и да върне празничната атмосфера в Къщата с новата седмична мисия „На Коледа стават чудеса”. Съквартирантите получиха задача да влязат в ролите на Дядо Коледа, Снежанка и джуджетата. Звездите трябваше да изберат най-силния мъж в Къщата и най-грижовната жена, които да се превъплътят в Дядо Коледа и Снежанка. След гласуване изборът на Съквартирантите се спря на Ники Китаеца и Катето Евро.

Дали мисия „На Коледа стават чудеса” ще върне доброто в Къщата, или ще стане причина за нови раздори, предстои да разберем. Междувременно още един Съквартирант ще напусне Къщата на полуфинала на Big Brother All Stars тази сряда от 20.00 ч. по Нова.