Нови обрати в Къщата ще видим в Big Brother All Stars в четвъртък от 20.00 ч. по Нова

Петя Буюклиева напусна Къщата на полуфинала на Big Brother All Stars. Певицата няколкократно беше спасявана при предишните ѝ номинации от зрителите, но полуфиналът на най-гледаното шоу доказа, че никой не е застрахован от елиминациите в шоуто. С най-висок зрителски вот билет за финала на Big Brother All Stars получи Катето Евро, следвана от Тодор Славков и Ники Китаеца. Емил Каменов, Калина Паскалева, Петя Буюклиева и Христо Трифонов бяха застрашените от изгонване на крачка от големия финал, а Домсъветът ги подложи на щателна проверка, като им зададе най-провокативните въпроси на живо. Очевидно Петя не успя да издъжи проверката и напусна шоуто.

На полуфинала на Big Brother All Stars 2014 зрителите видяха различните обрати в отношенията между обитателите на Къщата през последните дни. Ники Китаеца доказа, че любовта и омразата са двете страни на една монета. Фитнес инструкторът се превърна от ухажор на Калина в неин нападател и враг. Николай каза грозни думи по адрес на журналистката, а емоциите му бяха провокирани от факта, че красавицата предпочете да гласува за Емил при избора за най-силен мъж в Къщата вместо за него. Тодор Славков отново зае централно място в Big Brother All Stars и привлече погледите на всички, след като прекали с чашките и отново получи пристъпи на ексхибиционизъм. Това не се хареса на останалите Съквартиранти и Катето отново обяви, че няма да му говори повече.

Как ще се развият отношенията между Съквартирантите след полуфинала на Big Brother All Stars, ще разберем този четвъртък от 20.00 ч. по Нова.