Не пропускайте финала на Big Brother All Stars в понеделник от 20.00 ч. по Нова

Този понеделник, 15 декември, предстои финалът на най-популярното риалити шоу - Big Brother All Stars. Преди месец 10 любими риалити звезди прекрачиха прага на най-известната Къща в България. Макар че през цялото време те бяха под постоянно наблюдение, скрити от зрителите останаха доста интересни факти. Специално за феновете на шоуто  Big Brother направи специална статистика с най-любопитните и запомнящи се събития в шоуто.

В първата седмица от престоя на звездите в Къщата цареше мир и разбирателство, въпреки че бяха вързани с белезници помежду си. Оттогава до сега Съквартирантите се скараха сериозно 10 пъти, а най-запомнящи ще останат двата скандала, при които Емо Каменов беше на ръба да посегне физически на Тодор Славков и големият скандал между Катето и Калина срещу Петя.

Тошко прекара общо 4 дни, от които няма спомени.

Емо прекара 16 дни без багажа си, което е по-голямата част от периода на престоя му в Къщата.

В Big Brother All Stars станахме свидетели и на едно заснемане на сериал, в което с най-големи и неподозирани актьорски заложби блесна Емил. Също така съквартирантите записаха видео клип към песента All I want for Christmas is you, както и звукозапис, който стана крайно несполучлив.

Глобите и наказанията също не отсъстваха и през този сезон.  Участниците в Big Brother All Stars 2014 ще останат в историята на шоуто като първите, които успяха да си спечелят 0% бюджет само на втория ден от пребиваването им в Къщата. Освен това риалити звездите имаха топла вода общо 7 дена от престоя им, през останалото време Big Brother я  спря, за да ги санкционира за различни нарушения.

Макар че остават само два дни до финала на шоуто, има достатъчно време тази статистика да бъде променена. Дали това ще стане, ще разберем на финала на Big Brother All Stars в понеделник от 20.00 ч. по Нова.